25/01/16

4 Ubar Tradisional Kanggo Panyawat Pilek

4 Ubar Tradisional Kanggo Panyawat Pilek

4 Ubar Tradisional Kanggo Panyawat Pilek > Pilek menahun mangrupa indikasi kitu kaayaanana panyakit sinusitis anu anjeun alami,sinusitis sorangan ialah peradangan dina rongga sinus anu lumangsung alatan bakteri atawa oge virus nu tangtu,panyakit ieu saleresna henteu ngabahayakeun jiwa sacara langsung nanging mikeun akibat awon kanggo aktivitas anjeun.

Upami anjeun nuju malarian Ubar kanggo ngobatan eta panyawat Pilek, di dieu aya 4 Ubar Tradisional Kanggo Panyawat Pilek nu sadayana asli alami tina tumbuhan herbal. 4 Ubar Tradisional Kanggo Panyawat Pilek nyaeta :
  • Bawang Bodas
  • Bawang Beureum
  • Jeruk Nipis
  • Madu
4 Ubar Tradisional Kanggo Panyawat Pilek diluhur bisa anjeun pake jang ngobatan eta panyawat pilek. mugi-mugi mere mangpaat sarta gasik damang

Post by Kang Herbal

0 komentar:

Posting Komentar