26/01/16

Cara Ngadameul Ubat Kanggo Ejakulasi Dini

Cara Ngadameul Ubat Kanggo Ejakulasi Dini

Cara Ngadameul Ubat Kanggo Ejakulasi Dini > Tos tareurang meureun nya Ejakulasi Dini teh naon ? Ejakulasi Dini teh nyaeta kondisi lalaki nu teu bisa nahan lila eta kaluar sperma pas keur ngalakukeun hubungan intim jeung para pasangan na. Lalaki nu gaduh Ejakulasi Dini rata-rata teu bahagia dina rumah tangga na, kusabab nafsu seksual pasangan na tara terpenuhi wae pas keur kikituan teh.

Tah ayeuna bilih aya nu tos kenging Ejakulasi Dini, ulah buru-buru langsung ngagaleuh ubar kuat di apotik, da ubar kuat eta teh can puguh aman kanggo awak. Mending ngadameul nyalira Ubar Kuat na, da kaleureusan dina postingan ieu teh Kang Herbal bade ngabahas tentang Cara Ngadameul Ubat Kanggo Ejakulasi Dini nu tiasa di dameul ku saha bae.

Langsung bae simak dihandap ieu Cara Ngadameul Ubat Kanggo Ejakulasi Dini nu ngagunakeun bahan-bahan tina tatangkalan herbal :

Bahan-bahan na :
  • 15 g Jahe Merah
  • 15 g Ginseng
  • 15 g Cabe Jawa
  • 20 g Lada Hitam
Cara Ngolah na : Rebus sadayana eta bahan diatas dina cai 4 gelas nu ngagolak, sing dugi ka jadi 2 gelas, tos kitu saring trus tuangkeun kanu gelas. Tambahkeun kokoneng endog jeung 2 sendok madu. Minum pagi jeung sore sagelas sakali

Post by Kang Herbal

0 komentar:

Posting Komentar