18/01/16

Jahe Kanggo Ngobatan Panyawat Ejakulasi Dini

Jahe Kanggo Ngobatan Panyawat Ejakulasi Dini

Jahe Kanggo Ngobatan Panyawat Ejakulasi Dini > Saha didieu nu teu trang jahe, jahe salah sahiji bumbu dapur nu sok dipake jang obat atawa ramuan herbal pasti tereurang. Tapi masing saeutik keneh nu teurang bahwa jahe ieu bisa ngubaran salah sahiji panyawat seksualitas lalaki nu bisa disebut panyawat nu memang dipikasieun ku lalaki, panyawat na teh nyaeta Ejakulasi Dini. Panyawat Seksualitas lalaki ieu bisa matak lalaki teu bisa Kuat jeung Tahan Lila nahan Ejakulasi atawa nyemburkeun sperma pas keur hubungan intim jeung pasangan na.

Nu jadi alasan Jahe bisa dijieun pengobatan Ejakulasi Dini nyaeta Jahe ngandung hiji senyawa anu namina cineole sarta arginine anu kapake kanggo nungkulan ejakulasidini dina lalaki. Senyawa anu hiji ieu oge merangsang ereksi,nyegah lumangsung na kemandulan sarta oge nguatkeun tanagi tahan sperma.

Yeuh cara ngolah Jahe jang pengobatan Ejakulasi Dini :
Bahan-bahan na
  • 2 Rimpang Jahe sagede jempol panangan
  • 1 jeruk nipis
  • 1 telur hayam kampung
  • 1 sdt kopi bubuk
  • sdm madu
  • Bubuk merica sacukupna
Cara ngajieun na : Kumbah jahe dugi bersih,parud,saterusna tambahkan sagelas cai masak,sanggeus eta peres. Tambahkan perasan cai jeruk mipis kalawan koneng endog,saterusna campur bahan kasebat kalawan sadaya bahan lianna. Galo dugi merata. Ngaleueut ramuan kasebat seminggu kalintang.

Post by Kang Herbal

0 komentar:

Posting Komentar