15/01/16

Lirik Lagu All Of Me Lamun Di B.Sundakeun

Lirik Lagu All Of Me Lamun Di B.Sundakeun

Lirik Lagu All Of Me Lamun Di B.Sundakeun > Nu di dieu pasti apal kana salah sahiji lagu barat ieu, lagu nu baheula keur rame pas taun 2013.an. Dina lirik lagu na mah lagu ieu teh nyaritakeun yeun si lalaki nu nyanyi na teh bogoh kacida kanu jadi kabogoh na, malahan manehanana teh bakal merekeun kabeh hirup na ka si awewe na, gelo sugan mah nya??

Teuing lah lieur akang mah ngabandungan na ge. Oh enya, yeuh dak maraneh mah pasti geus apal lirik lagu asli lagu ieu nya ?? Lirik asli na teh berbahasa Inggris, tapo maraneh mah can apal nya lamun lagu ieu make lirik bahasa Sunda ?? Hayang seuri siah dak euy, yeuh tenjo geura ku sararea di handap ieu !!

Lirik Lagu All Of Me Lamun Di B.Sundakeun

Naon anu bade abdi pigawe tanpa sungut calakan Anjeun 
Ngagambar abdi,sarta Anjeun nalapung abdi kajabi 
Gaduh muter hulu abdi,henteu bercanda,abdi henteu tiasa pin Anjeun ka handap 
Naon anu lumangsung di pikiran endah 
Abdi di misteri lalampahan ajaib Anjeun 
Sarta abdi lieur pisan,henteu terang naon anu neunggeul abdi,nanging abdi bade sae-sae wae 

Hulu abdi aya handap cai 
Nanging abdi dami kalawan sae 
Anjeun gelo sarta abdi kajabi ti pikiran abdi 

' Cukang lantaran sadaya abdi 
Mitresna maraneh sadaya 
Tresna legok salira Anjeun sarta sadaya sisi Anjeun 
Sadaya ketidaksempurnaan anu sampurna Anjeun 
Bikeun sadaya kanggo abdi 
Abdi bade mikeun sadaya abdi kanggo Anjeun 
Anjeun ahirna abdi sarta abdi mimiti 
Sumawonten sabot abdi kaleungitan abdi kenging 
Margi abdi mikeun sadaya,sadaya abdi 
Sarta Anjeun masihan abdi sadaya,maraneh sadaya 

Sabaraha kali abdi kedah ngabejaan Anjeun 
Sumawonten sabot Anjeun ceurik anjeun geulis oge 
Dunya ieu ngelehkeun Anjeun ka handap,abdi kira-kira ngaliwatan saban lengkah 
Anjeun katinggang abdi,Anjeun muse abdi 
Abdi gangguan panggorengna,rhythm and blues abdi 
Abdi henteu tiasa eureun nembang,eta ngirining,abdi hulu abdi kanggo Anjeun 

Abdi hulu handap laut 
Nanging abdi dami kalawan sae 
Anjeun gelo sarta abdi kajabi ti pikiran abdi 

' Cukang lantaran sadaya abdi 
Mitresna maraneh sadaya 
Tresna legok salira Anjeun sarta sadaya sisi Anjeun 
Sadaya ketidaksempurnaan anu sampurna Anjeun 
Bikeun sadaya kanggo abdi 
Abdi bade mikeun sadaya abdi kanggo Anjeun 
Anjeun ahirna abdi sarta abdi mimiti 
Sumawonten sabot abdi kaleungitan abdi kenging 
Margi abdi mikeun sadaya abdi 
Sarta Anjeun masihan abdi sadaya,maraneh sadaya 

Kartu di luhur meja,urang duaan nembongkeun hate 
Nandonkeun sadayana,sanaos sesah 

' Cukang lantaran sadaya abdi 
Mitresna maraneh sadaya 
Tresna legok salira Anjeun sarta sadaya sisi Anjeun 
Sadaya ketidaksempurnaan anu sampurna Anjeun 
Bikeun sadaya kanggo abdi 
Abdi bade mikeun sadaya abdi kanggo Anjeun 
Anjeun ahirna abdi sarta abdi mimiti 
Sumawonten sabot abdi kaleungitan abdi kenging 
Margi abdi mikeun sadaya abdi 
Sarta Anjeun masihan abdi sadaya anu Anjeun 

Abdi mikeun sadaya,sadaya abdi 
Sarta Anjeun masihan abdi sadaya,maraneh sadaya

Biasa Postingan Ieu di tulis ku Kang Herbal

0 komentar:

Posting Komentar